neděle 11. prosince 2016

ADVENTNÍ NEDĚLE #3 │ TIPY NA DÁRKY PRO NĚJ A NI



Štědrý den se blíží, přímo raketovou rychlostí. Už tu máme 3. adventní neděli, a co by to bylo za vánoce, kdyby aspoň jeden článek nebyl o tipech na vánoční dárky. Tento článek bude jak na tipy  pro ni, tak i pro něho. Jeden bude  pro obě pohlaví.  A tím asi začneme.

Dárek pro něho / ni
 Vím, že někteří chlapi jsou méně zruční , ale myslím, že při troše snaze se to dá zvládnout. Hlavně nepotřebujete  moc věcí. Lepidlo, vaše společné fotky, rámeček podle počtu fotek a lepidlo. Fotky si pěkně navrhnšte na papír. Prostě, kde jaká fotka bude. A přilepíte. Jednoduché. Můžete dozdobit  nějakým ozdobným nápisem, jako např.: Miluju tě, Děkuji, že jsi atd. Takovýhle dárek, myslím, potěší úplně nejvíc.


Dárky pro ni

Pandora.
Je to sice dražší dárek, ale myslím, že stojí za to. U Pandory si můžete vybrat, jestli koupíte řetízek, náramek nebo prstýnek. Náramek a řetízek je dražší záležitost a každý korálek si musíte samostatně dokupovat, ale myslím, že každou ženu potěší i drobnost. Prstýnek vůbec není od věci. Pandora vyrábí nádherné šperky a hlavně mají velký výběr. Určitě se vaší partnerce bude líbit. Věřte mi.



Kosmetika
Typický dárek, ale myslím, že ženy nemají kosmetiky nikdy dost. V dnešní době seženete i krásné dárkové sety a nemusí to být přímo kosmetika jako líčení. Spousta voňavek se sprchovým gelem, nebo šampon a sprchový gel. Je spousta možností.


Power banka se zrcadlem.
 Nevím, jak vy, ale já s sebou furt nosím nabíječku na telefon, mám věčně vybitý mobil. Tak jsem brouzdala po internetu a našla tuhle nádhernou power banku. Je to vlastně kosmetické zrcátko a zároveň power banka. Vypadá úžasně. A myslím, že si dokonce můžete koupit i se zabudovanými světélky, abyste na sebe viděla, když se upravujete. Myslím, že každá žena to ocení, pokud aspoň trochu pracuje s telefonem.



Dárky pro něj

Smart Watch
U elektroniky ještě zůstaneme, aby muži nebyli ochuzeni, vybrala jsem chytré hodinky smartWatch. Hrozně se mi to líbí.  A to hlavně kvůli tomu, že si tyto hodinky můžete spárovat s telefonem. Nevím, jestli teda všechny hodinky jsou takové, ale myslím, že ano. Hodinky měří tep, kroky a mnoho dalších vychytávek.

Zážitek
Určitě si pamatujete tu stále se omílající reklamu „…firma na zážitky“. Ano, svému protějšku byste mohla koupit nějaký zážitek. Najdete hodně zajímavých věcí např.: jízda ve Ferrari, bungee jumping, wellness  pobyty, paintball a mnoho dalšího. Myslím, že je to hodně originální dárek. A já ho příští rok určitě využiji.



Kosmetiky
I mužům můžete koupit kosmetiku. Někdy je to teda docela problém, ale myslím, že nějaký šampon 2in1 není zas tak špatná volba. I když z kosmetického hlediska strašná kravina, ale to teď neřešíme. Nebo opět dárkový set, kde většinou najdete třeba sprchový gel a voňavku nebo spoustu dalšího. V dnešní době už najdete dárkové balíčky snad od všech značek od Playboy přes Str8 a další.

Tak jaký dárek dáte svému protějšku? Vybrala jste nějaký ?

Mějte se krásné
xoxo
Teri

OBRÁZKY : GOOOGLE.COM

3 komentáře:

  1. Veľmi pekné tipy :) Old Spice set som kúpila môjmu ocinovi a jeden set od spoločnosti Tutti Frutti pre kamarátovu maminu, lebo k nim plánujem prísť cez vianočné sviatky a je mi blbé nič nepriniesť :D

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. ten set od Tutti Frutti taky zní zajímavě..

    OdpovědětVymazat

Jste hodní , že jste si udělali čas a okomentujete tento příspěvek.